Ojo Nguber Welas ~Via Vallen~ Alun-Alun Wonosari, Gunungkidul~

bahru

Length : 00:04:57

2439 views

sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene

sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene

diinggut paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko
ning welase
hooo...

sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
mung riko makeh demen larene

diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
diembuh raran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
hooo..
00:06:42
Milady Record Official2555808 views


00:04:31


00:05:32


00:04:25